Pārsteidzoša, smalka un aromāta pilna. Tā ir harmoniska, smaržīga un sabalansēta eļļa. Patiess, aromātisks sprādziens, ko var iegūt tikai ar izcilām olīvām. Kopš deviņdesmitajiem gadiem tiek ievāktas tikai augstākās kvalitātes olīvu partijas, lai iegūtu patiesi sarežģītu un interesantu gala produktu. Olīvu raksturlielumi: Tā ir galvenā katalāņu šķirne, ko arvien vairāk apbrīno tās organoleptiskās īpašības un plašā atzinība. "Casas de Hualdo'' to audzē dažāda veida augsnēs un dažādos attālumos starp augiem. Arbequina, ir pilna ar dažādiem aromātiem, ir raksturīga vidējas intensitātes eļļa ar augļu notīm pārsvarā pār rūgtajām un pikantajām.Skābums: 0,12% I. Peroksīda indekss: 3,9 meq Esteri: <10 ppm Polifenoli: 339 ppm .Degustācijas piezīmes: Tajā var atrast atmiņas par tomātu stādu, svaigi pļautu zāli, artišoku, ābolu un banānu. Nogaršojot var novērtēt tā struktūru un gludumu, kas padara to patiesi interesantu. Savienojiet to ar… ''Casas de Hualdo" Arbequina lieliski sader ar brokastu tradicionālajiem grauzdiņiem. Tas lieliski sader ar salātiem, jūras veltēm, mājputnu gaļu un treknām zivīm. Eļļa ļoti labi kombinējas ar grilētiem dārzeņiem, piemēram, sautētām zaļajām pupiņām, baltajiem sparģeļiem vai ķirbi. Tas līdzsvaro zilo sieru intensitāti ar savu saldumu un pastiprina balto sieru garšu siera dēļos. Izceļ tomātu garšu visos tā izstrādājumos, piemēram, gaspačo vai salmorejo. Izmantojiet to saldumiem un desertiem.