Vīnogu šķirnes tiek novāktas optimālā gatavībā nakts laikā katrā vīna dārzā atsevišķi, un pēc tam tiek atsevišķi arī vinificētas, lai no katras saglabātu dabīgo aromātu. Saskare ar miziņām ir tikai Colombard vīnogām, kas ir 8–12 stundu ilga. Brīvi palaistais vīns tiek izvadīts ar vieglas presēšanas palīdzību pneimatiskajā presē bez gaisa kontakta; preses misa tiek sistemātiski noņemta. Neliela nostādināšana. Alkohola fermentācija notiek temperatūrā, kas tiek uzturēta no 18 - 19 °C, kas ļauj pilnībā izteikt citrusaugļu un tropisko augļu aromātisko potenciālu. Nogatavināšana nerūsējošā tērauda tvertnēs, lai saglabātu vīna aromātisko potenciālu un dabisko dzīvīgumu, uzturot to zemā temperatūrā (no 6 - 8 °C) līdz pildīšanai pudelēs.