Domaine M&S Bouchet
Metjē un Sylvanie Bouchet dzīvo Montreuil-Bellay, Château-Gaillard domēnā. 1990. gadā pārņēmām ģimenes vīna dārzu, turpinot Metjē tēva Fransuā Bušē mantojumā praktizēto metodi: Bio-dynamie. Šajā metodē tiek izmantotas nevis sintētiskas ķīmiskas vielas, bet gan preparāti, kuru pamatā ir augi, minerāli un organiskās vielas, kuri tiek baroti un pēc tam pulverizēti, lai stimulētu augsnes dzīvi un mudinātu augu pēc iespējas vairāk izmantot savus resursus, dziļi teruārā. Ja nepieciešams, cīnās ar slimībām ar tādiem produktiem kā sēra pulveris vai Bordo maisījums, kas pastiprināts ar zāļu tējām (nātru vītolu vai kosu). Metodes grūtības ir atrast līdzsvaru starp auga vajadzībām un ražas kvalitāti. Vīni tiek vinificēti tufo pagrabos, vīni tiek izturēti vismaz 18 mēnešus vecās ozolkoka mucās, kas dod papildu darbu, bet ļauj dabiskajiem elementiem iedarboties uz vīniem, neizmantojot ķīmiju. Tādēļ Cabernet Franc, Chenin un Grolleau īpašumā tiek vinificēti un iepildīti pudelēs, un tos pārdod kā "vin de France", kas pēc likuma ļauj terroir un vīndaru autentiskumam brīvi izpausties. Domēns pilnībā tiek kultivēts Bio-dynamie ar Ecocert sertifikātu. Viņiem ir prieks dzīvot gadalaiku ritmā, saglabātā vidē, dabas un dzīvnieku ieskautā vidē, gatavojot vīnus to baudītājiem, kas tos garšo, harmonijā ar dabu pat tad, ja daži gadi ir mazāk viegli nekā citi.