Markas

  • Agrapart & Fils

    Vīnogu audzētājs - vīndaris (nepērk vīnogas) AVIZE, Côte des Blancs. 12 hektāru lielais vīna dārzs galvenokārt ir izkaisīts Grand Cru ciematos, kas apstādīti ar Chardonnay - balto vīnogu, kuru ļoti rūpīgi noplūka un nospieda. Vīnkopja pieeja ir dabiska. Vīna dārzu augsnes vienmēr ir uzturējušas aršana, un katru gadu vīna dārzam pievieno kompostu, kas izgatavots no vietējām sastāvdaļām. Augsnes organiskā dzīve nodrošina vīna dārza veselību un produktivitāti. Šampanietis ir nefiltrēts un bez pievienotiem sulfītiem. Tās ir īpašuma pudeles, kuras tika grozītas ar rokām, lai pudeles kakliņā sakrātos raugs.

  • Amastuola

    Vīna dārzā viņi ražo bioloģiskos vīnus ar lielu lepnumu tradīciju un jauninājumu vārdā. Viņi vīnos spēj saglabāt visas dabiskās īpašības, ko piešķir Apūlijai raksturīgā zeme, klimats un saule. Lai to izdarītu, viņi tomēr neatsakās no jauninājumiem, patiesībā savā vīna darītavā ražo vīnu ar tehnoloģiski progresīvām darbībām, ļaujot sevi eksperimentiem un pētījumiem, lai piešķirtu Apulijas organiskajam vīnam unikālu atšķirības iezīmi.

  • Anita and Hans Nittnaus

    Kā Burgenlandes iedzīvotāji Austrijas tālajos austrumos un kā vīndari Golsā viņi ir veiksmīgā stāvoklī. Tā kā Panonijas klimats pie Neusiedler ezera ir ne tikai patīkams un brīnišķīgs dzīvošanai, bet arī lieliski paredzēts vīnkopībai. Tas pats attiecas uz daudzveidīgajām augsnēm. Tas uzliek pienākumu ražot visaugstākās kvalitātes vīnus. Kas viņiem nozīmē maksimālu dabiskumu un dabas tuvumu. Tāpēc visi vīna dārzi ir pārveidoti par biodinamisko lauksaimniecību. Kopš 2013. gadā visi vīna darītavas vīni ir organiski vai biodinamiski. Turklāt Gols, kur ģimene ražo vīnu kopš 1684. gada, atrodas nedaudz prom no pilsētas kņadas. Tāpēc tur ir miers un pacietība koncentrēties uz svarīgo. Lai ražotu atšķirīgus, mūžīgus, ilgstošus vīnus no vietējām šķirnēm, kas pavadīs jūs visu mūžu.

  • Antika Masseria Jorche

    Jorche vīna darītava iemieso sintēzi starp iepriekšējo paaudžu zināšanām un mūsdienu tehniskajām zināšanām. Sākotnējā arhitektūra ir apvienota ar mūsdienu vīna fabrikas tēraudu un koku mucu pagrabā. Papildus mucām ir arī daudz “capasuni”, terakotas glāzes, kuras kādreiz tika izmantotas vīna novecošanai un uzglabāšanai, un tagad atgādina tradicionālo vīna darīšanu šajā apgabalā. 31 vīna dārzos, kas atrodas ap vīna darītavu, audzē vietējās Salento šķirnes - Primitivo, Negroamaro un Fiano - un atjauno citas, kuras vairs neizmanto, piemēram, Bianco d’Alessano. Dalila un Emanuela Gianfreda ir piektā vīndaru paaudze, kas ģimenes darbu turpina ar lielu zinātkāri, radoši un ar entuziasmu un piedāvā izmitināšanu blakus esošajās masērijās.

  • Armagnac Sempé

    SEMPÉ ir viena no visatpazīstamākajiem tirdzniecības namiem Armagnac. To 1934. gadā dibināja Abels Sempe, kurš nenogurstoši strādā savas valsts un sava reģiona dienestā. Viņš bija atzīts Armagnac bataljona pretestības dalībnieks, pēc tam daudzus gadus Gers senators. Visu savu dzīvi viņš bija ļoti saistīts ar zīmolu SEMPE. Viņš to izstrādāja visā pasaulē pagājušā gadsimta 50. gados ar skaistām prezentācijām, kas vienmēr bija arvien novatoriskākas. Kopš viņa nāves SEMPE joprojām atspoguļo viņa raksturu. Dinamisks zīmols, novatorisks un vienmēr pieejams lielākai daļai cilvēku, ņemot vērā senču armanjaka taisnīgumu, ko viņš sevī nesa. Mūsdienās SEMPE ir daļa no Gascon vīna grupas, kas saglabā un stiprina Abel zīmolu. 

  • Autreau de Champillon

    Autréau ģimene atrodas Šampiljona augstumos. Dibināta 1670. gadā, tā lepojas ar lielisku tradīciju un mūsdienu pasaules aliansi. Autréau de Champillon ir šampanieša preču zīme, kas ir tikpat vienkārša kā to audzētāju paaudzes, kuras gūst panākumus viena no otras un kas pastāvīgi bagātina savu " savoir-faire" spēju rīkoties pareizi katrā situācijā. Ar tik senu tradīciju Autréau ģimene katrā savā maisījumā pauž augsnes dziļo tipiskumu un vīnogulāju šķirņu juteklisko izpausmi. Autréau ģimenes vīna dārzs sastāv no 32 hektāriem, kas atrodas labākajā “Vallée de la Marne” un “Côte des blancs” apgabalā. Pateicoties viņu kaislībai un meistarībai, vīnogas Chardonnay, Pinot Noir un Pinot Meunier pēc lēnas izstrādes ražo šampaniešus, kuriem ir ļoti harmonisks raksturs.

  • Berretta

    Berretta šajā apgabalā sāka ražot pirms 10 gadiem ar 10 gadus veciem Sangiovese un Cabernet vīna dārziem. Lielā aizraušanās un lieliskā vīnogu dārzu atrašanās vieta izveidoja izcila vīna ražošanu: vīns IGT Maremma Toscana Berretta, kas izgatavots no 90% Sangiovese vīnogām un 10% Cabernet ar ogu, jāņogu un vaniļas smaržām un garšām. Nesen uzbūvētajā pagrabā vīns tiek izturēts franču ozolkoka mucās, kas vīnam dod labāku līdzsvaru, attīstot sarežģītākas garšas un aromātus. Ražošana ir aptuveni 25 tūkstoši pudeļu gadā, un to pārdod Kanādā, ASV, Šveicē, Krievijā un Itālijā. 

  • Campi Valerio

    Apņemoties gatavot vīna izvēli īpašos kalna nogāzes īpašumos Molīzē, Itālijas centrālajā daļā, Campi Valerio ir plaukstoša kulta vīna darītava, kas ražo vīnu, kura īpašības raksturo viņu teruāru un popularizē reģiona vietējās vīnogu šķirnes. Tā ir liecība par teritorijas patieso aicinājumu iegūt izcilus lauksaimniecības produktus, kas ir eleganta seno un moderno metožu kombinācija. Vēsture un vērtībām bagāta zeme, ideāla teritorija vīnogu ražas novākšanai. Uzņēmuma redzējuma neatņemama sastāvdaļa ir apņemšanās darboties atbildīgi un ilgtspējīgi, vienlaikus izmantojot tehnoloģiju un zinātību, izmantojot ekoloģiskas audzēšanas praksi.

  • Carl Loewen

    Carl Loewen vīna darītava ir viena no labākajām vācu Riesling vīna darītavām, un tāpēc regulāri saņem augstu novērtējumu no Roberta Pārkera, Gault Millau un Feinschmecker. 2008. gadā vīna darītavas ilggadējie sasniegumi tika pagodināti ar uzņemšanu Bernkasteler Ring dalībā. Trīs gadus vēlāk Pigots nosauca Karlu Josefu Loewen par gada vīndari jaunpienācēju! Un 2012. gadā Eichelmann vīna darītava tika novērtēta 4,5 no 5 zvaigznēm.

  • Chabot

    Chabots savu vārdu vīnu un stipro alkoholisko dzērienu tirdzniecībā nodibināja 1828. gadā. Atrodoties Gaskoņas kalnos Labastide d'Armagnac ciematā, ģimene ražoja vīnu, kas nepieciešams Armagnac destilēšanai. Vairāk nekā gadsimtu smalki izstrādātais Armagnac palika labi turēts noslēpums, ar kuru dalījās tuvi draugi, vietējie Gascon iedzīvotāji un franču muižniecība. Tas notika līdz brīdim, kad 1963. gadā, Chabots mēģināja nogādāt Armanjaku no Francijas uz pārējo pasauli. Lielā starptautiskā Chabot attīstība notika Džona Gencberga vadībā. Brendijs tika novērtēts par izcilu kvalitāti un raksturīgo garšu. Mūsdienās Chabot Armagnac apceļo pasauli un ir atrodams 96 valstīs. Tagad tas ir vislabāk pārdotais Armagnac zīmols pasaulē. Un tomēr tradīcija joprojām ir stingra prioritāte. Katru Chabot Armagnac pilienu mūsdienās joprojām pārņem zīmola raksturīgais mantojums un bagātīgā kvalitāte.

  • Charly Thevenet

    Uzaudzis par Beaujolais slavenā Žana Pola Tēveneta, slavenās “Četru bandas” dalībnieka, dēlu, Čarlijs šo amatu apguva jau agrā jaunībā. Ieguvis plašu pieredzi, palīdzot tēvam, un strādājot Marsela Lapjēra vīna darītavā. Viņš iegādājās astoņdesmit gadus vecu vīnogulāju Régnie, uz dienvidrietumiem no savas dzimtenes Villié-Morgon. Viņš izmanto vīna dārzā biodinamiskās lauksaimniecības metodes, nekad nepievienojot vīnogulājiem sintētiskos herbicīdus, pesticīdus vai fungicīdus. Viņš novāc ražu novēloti, intensīvi šķirojot vīnogas, pievieno minimālas sēra dioksīda devas, iztur vīnu četrus gadus vecās burgundiešu mucās un savus nefiltrētos vīnus pēctam pilda pudelē. Savu 3 ha vīna dārzu audzē biodinamiski un ražo mazāk nekā 600 kastes.

  • Chateau de la Selve

    Sākotnēji Château de la Selve bija cietoksnis pie impērijas un pēc tam Francijas karalistes robežām. Tad tā bija izcilas ģimenes no Vivarē, Joyeuse hercogu, medību nams, kas gadsimtu gaitā kļuva par zemnieku saimniecību. Vīndari ir pārliecināti, ka Ardèche ir terroir ar nepietiekami izmantotu potenciālu: vīnogulāji krūmāju sirdī, dienas laikā dedzinoša saule, bet vēsas naktis un krīta perioda laikmeta māla-kaļķakmens augsnes ar trifeļu un humusa aromātiem. Vīnogulājos mērķis ir veicināt augsnes dzīvi un vīnogulāju dabisko aizsardzību, pateicoties organiskam un biodinamiskam darbam, kas ļauj minerālitātei un izsmalcinātībai izpausties vīnos. Pagrabos vīnu darīšanas laikā iesaistās ļoti maz, lai radītu dzīvīgus vīnus, kas atspoguļo brīnišķīgo Ardèche terroir.

  • Chateau de Montfaucon

    Reģions: Liraka, Dienvidrona, Francija. Montfaucon sarkanie un baltie vīni bija abi medaļu ieguvēji Decanter World Wine Awards 2013. Chateau de Montfaucon atrodas iepretim Chateauneuf-du-Pape, tieši pāri Ronas upei. Tās vīna dārzi ir izvietoti starp Montfaucon un divām kaimiņu pilsētām Roquemaure un St Genies de Comolas. Viena no Montfaucon stiprajām pusēm ir augsnes daudzveidība un iedarbība kopā ar lielu Ronas vīnogu šķirņu izvēli, kas veicina vīnu lielisko kvalitāti un sarežģītību. Montfaucon ļoti piesaista ideja, ka dabas mantojums ir jāsaglabā, jo tieši tas noved pie līdzsvarotiem un harmoniskiem vīniem ar patiesu Ronas identitāti.

  • Chateau les Croisille

    1979. gadā Bernards un Sesile Kroisille pārcēlās uz Fages, kas atrodas laukos, kas ieskauj niecīgo Luzech pilsētu. Viņu vienīgā bagātība bija viņu jaunības pārpilnība, aizraušanās ar zemes darbu un sapnis par dzīves veidošanu ap šo aizraušanos. Viņi nolēma kļūt par zemes gabala nomniekiem, kas bija gadiem ilgi palicis neskarts. Ar lielu neatlaidību un centību pāris atgrieza dzīvi uz zemes. Pirmie gadi bija grūti - viss viņu darbs un kapitāls tika ieguldīts pirmo 7 hektāru (apmēram 17 akru) vīnogulāju attīrīšanā, sagatavošanā, stādīšanā un uzturēšanā. Viņi pacietīgi gaidīja pirmo ražu, jo viņu darba augļi vairākus gadus nebija jāīsteno. Visbeidzot 1984. gadā viņu pirmā raža tika nogādāta Parnac vīndarības kooperatīvā. Bernards un Seklija ļoti aizrāvās ar savu darbu. Kā redzīgi, virzīti cilvēki viņi nepārtraukti strādāja, lai uzlabotu savu tehnisko kompetenci. Sākot ar nulli, viņi rūpīgi centās pilnveidot savas iemaņas kultivēšanā un pastāvīgi uzlaboja savu darbu, lai virzītu vīna dārzu uz panākumiem. Pēc desmit gadu darba ar vīndarības kooperatīvu viņi nolēma patstāvīgi veikt vinifikācijas procesu. Tas iezīmēja nākamās desmit gades sākumu, kuras laikā viņi atklāja un eksperimentēja ar dažādām vīndarības un vīna izturēšanas metodēm. Šajā periodā viņi strādāja kopā ar vīndaru kaimiņiem un izmantoja viņa ateljē, lai pabeigtu savas izcilās ražas vinifikācijas procesu. Tuvojoties 2000. gadu beigām, viņi pārtrauca šo apvienību un iegādājās veco vīnkopības muižu, kuru paši atjaunoja un kurā uzstādīja savu darbnīcu. Bizness ieguva jaunu attīstību 2008. gadā, kad komandai oficiāli pievienojās viņu otrais dēls Germains. Vīna dārzs paplašinājās un sāka pāriet uz bioloģisko vīnkopību 2010. gadā. 

  • Ciu Ciu

    Organiskā vīna darītava Ciù Ciù atrodas Piceno pauguru centrā, Offida (Ascoli Piceno), Rosso Piceno Superiore ražošanas apgabalā, un tās vīna dārzi aizņem 150 hektārus. Vīna darītavas apņemšanās un tradīcijas, kā arī pārliecība, ka vīnam ir jābūt autentiskākajai zemes izpausmei, veido pamatu plašam vīnu klāstam: sākot ar Passerina un Pecorino vīnogu šķirnēm, kas ir vietējās Markes reģionā, un no jauna tika atklāts, pateicoties centieniem. tikai nelielu skaitu vīndaru - pazīstamākiem Montepulciano, Sangiovese, Merlot, Cabernet, Barbera, Pinot un Chardonnay. Ciù Ciù vīni ir uzņēmuma apņemšanās un tradīciju autentiska izpausme, pētījumu rezultāts un kvalitāte gan vīna dārzā, gan pagrabā, kā arī dabiska kvalitatīva ekosistēma ar “terroir” (mikroklimats, augsne un  zemes dzīles), kas ir unikāls un neaizstājams.

  • Clos du Mont Olivet

    Īpašums sniedzas līdz 21 hektāram Chateauneuf-du-Pape, 14 hektāriem Lirac, 10 hektāriem Cote du Rhone un 3 hektāriem Vin de Pays du Gard. Dažādi īpašumam piederošie vīnogulāju gabali ir ļoti sadrumstaloti. Vīna dārzu, vietējā klimata un augsnes orientācija ir ļoti dažāda (kvarcīta nogulsnes, smiltis, moluska smilšakmens, jūras māls) un ļauj pielāgot šķirni konkrētajam parauglaukumam vai spēlēt uz daudzveidīgās izpausmes. samevarietal. Starp sarkanajiem vīniem valda Grenache, kas ir dominējošā šķirne. Tam seko Syrah, Mourvedre un Cinsault, un vieszvaigznes ir Counoise, Vaccarèse, Muscardin, Picpoul Noir un Terret Noir. Attiecībā uz baltajām vīnogām nav īpaši dominējošas šķirnes. Clairette Blanche un Rose, Bourboulenc un Roussanne dala 4/5 produkcijas ar balto Grenache, Picpoul Blanc un Piacardan, kas veido pārējo daļu. Vīnogulājus kultivē, izmantojot pamatotu un līdzsvarotu vīnkopības metodi. Lielākā daļa vīna dārzu tiek apstrādāti, un gandrīz visos Chateauneuf-du-Pape vīna dārzos tiek izmantotas nestandarta metodes, lai tos aizsargātu pret kaitēkļiem un tādējādi izvairītos no insekticīdu lietošanas.

  • Domaine de L'R

    Domaine de l'R vīnkopība ir fāzē ar elementiem, kas to veido: augsne, ūdens, gaiss. Vīna dārzu apsaimnieko pēc iespējas dabiskāk, apstrādājot augsni un aizsargājot vīnogulājus no miltrasas un miltrasas ar sēru un varu. Raža ir manuāla, un vīnogas tiek transportētas ar redeļu kastēm. Fermentācija notiek pagrabā neapstrādātās cementa tvertnēs. Sulfīti ir tikai tur, kur tie ir vajadzīgi. 

  • Domaine de la Rectorie

    Lai saglabātu zināmu svaigumu un izsmalcinātību vīnos, viņi izvēlējušies dot priekšroku teruāriem, kas pasargāti no liekā karstuma un kuru augsnes raksturs ļautu dziļi iesakņoties, tādējādi vīnogulājiem būtu līdzekļi, lai pēc iespējas labāk pretotos sausākiem gadiem. Vēsturiski viņu vīnogas no veciem vīnogulājiem tika savāktas visas vienlaikus, lai vinificētu Banyuls. 1977. gadā oktobrī vēl tika novāktas ļoti nogatavojušās vīnogas, kuras bija ātri jāpaspiež, pēc dažām fermentācijas dienām tāspārcēla un pēc tam ilgi izturēja mucās, kas vīnu atstāja saskarē ar gaisu. 1993. gadā Thierry & Marc nolēma no šiem vīnogulājiemvinificēt sausu baltvīnu,ievācot vīnogas jau apmēram augusta vidū, kad tajās ir lielssvaigumums, kas nepieciešams baltā vīna pagatavošanai. Sarkanās vīnogastika novāktasvienu līdz divas nedēļas vēlāk, lai iegūtu vai nu sarkano Collioure vai Banyuls. Tasjoprojām tiekpraktizētstāpat kā šodien, un Collioure Blanc apelācijas izveide 2002. gadā, šķiet, apstiprina šīs pieejas vērtību. Vīnogas tiek presētas tieši neattīrītas no ķekariem. Pēc nostādināšanas vienunaktiaukstā temperatūrā,sula rūgst mucās. Fermentācijas laikā mucas maisa katru dienu, pēc tam līdz decembrim šī maisīšana tiekveikta reizi nedēļā. Šī vīna svaigums ir daudzuspārsteidzis un turpina pārsteigt. Kādasīpašībasšajā teruārāļauj iegūt šo mineralitāti,kas pārsteidz gan baltā, gan sarkanā vīnā.Vīna dārzi kanos, nabadzīgas augsnes, klimats, ko regulē tuvumā esošājūra, Grenache šeit uzvedas ļoti atšķirīgi no māla-kaļķakmens apgabaliem. Visi šie terroir elementi, šķiet, apvienojas, lai vīnos iegūtu svaigumu un nelielu rūgtumu. 

  • Domaine Dirler Cade

    Īpašums Dirler-Cade atrodas Elzasā, Francijā, nelielā Bergholtz ciematā, 3 km uz dienvidaustrumiem no mazās Gebvileras pilsētas. Gebvilers ir vārti jaukajai Florival ielejai, kas ved uz “Hautes Vosges” virsotnēm. Apmeties Bergholtz ciematā, Žans Dirlers 1871. gadā izveidoja Dirler vīnus. Šī vīna darītava turpina strādāt paaudzē pēc paaudzes. Šodien Žans ir 5 secīgas vīna ražotāju paaudzē. 1998. gadā Žans apprecas ar Gebvileras vīna audzētāju Leon un Nicole Hell-Cadé meitu Ludivīnu. Kopš 2000. gada vīna darītava pārņēma Ludivine vecāku vīnogulāju gabalus, un īpašums tika nosaukts Dirler-Cadé. Ģimenes uzņēmums tagad apsaimnieko 18 hektārus (43,2 akriem) vīnogulāju, no kuriem 42% ir klasificēti Saering, Spiegel, Kessler vai Kitterlé Grand Cru. House Dirler bija pionieris House of Dopff of Riquewihr, ražojot dzirkstošo vīnu 19. gadsimtā. Pēc dzirkstošo vīnu ražošanas pārtraukšanas gandrīz 60 gadu laikā viņi atjaunojuši tradīciju, izstrādājot Brut white Crémant d'Alsace kopš 2005. gada.

  • Domaine du Cellar des Cray

    Mazais Chignin ciems atrodasaugsto kaļķakmens eskalmentu pakājē Bauges masīva dienvidu daļā, Francijas centrālajosaustrumos, Savoie reģionā. Adriens Berliozs 2006. gada sākumā pārņēma mazo ģimenes īpašumu ar nosaukumu “Cellier des Cray” un padarīja to par vienu no prestižākajām Chignin domēniem. Īpašumsaptver aptuveni 4,5 hektārus bioloģiski audzētu vīna dārzu, kas atrodas netālu no Chignin, neliela ciemata starp Albervilu un Šambiru, apmēram 390 metrus virs jūras līmeņa. Ļoti stāvas nogāzes - vīna dārzi ar 50% slīpumu daži no tiem ir apstādīti ar tādām vīnogām kā Jacquère un Roussanne baltajam un Mondeuse sarkanajam. Adriens strādā ar cieņu pret vidi, izmantojot organiskas metodes, kas virzās uz biodinamiku, viņš pielāgojas katram zemes gabalam atkarībā no apstrādes, kas nepieciešama veselīgāko vīnogulāju un vīnogu iegūšanai. Ja netiek izmantoti herbicīdi vai neorganiskie mēslošanas līdzekļi, zeme tiek apstrādāta un arta ar maziem instrumentiem, lai izvairītos no augsnes sablīvēšanās un tajā pašā laikā ļautu elpot augšējiem zemes slāņiem un saknēm. Viss tiek darīts galvenokārt ar rokām, un traktora izmantošana tik un tā būs pārāk bīstama slīpuma stāvuma dēļ atsevišķos vīnogulājos.

  • Domaine Fouassier

    Šis vīna domaine ir bijis ģimenē 10 paaudzēs. Tagad tā aizņem 59 hektārus vīna dārzu, kas galvenokārt apstādīti ar Sauvignon Blanc šķirni. Standartizācijas laikmetā mēs pieņēmām avangarda pieeju, izgatavot vīnus atsevišķi atbilstoši to vietējām īpašībām (atsevišķiem zemes gabaliem). Vīndari izvēlējās atteikties no mūsdienu vinifikācijas metodēm, lai dotu iespēju dabai gatavot vīnus. Vīndari ir apņēmušies izmantot audzēšanas metodes, kas respektē augsnes, ūdens, dzīves formas un dabiskos ritmus vīna dārzos, lai ražotu autentiskus, dzīvus vīnus. Vīndari uzskatām, ka tas ir vienīgais veids, kā dot Sancerre terroiriem nepieciešamo brīvību, lai atklātu savu patieso potenciālu. Visa vīnadarītava tiek apsaimniekota saskaņā ar biodinamiskās lauksaimniecības principiem. Biodinamiskā pieeja un Mēness kalendārs nosaka darbu gan vīna dārzos, gan vīna darītavā. Viņi ir Biodyvin konsorcija, kas ir vīna ražotāju grupa, kas apņēmusies izmantot Biodynamic vīna audzēšanas metodes. Viņu darbs ir pakļauts uzraudzībai un sertifikācijai, lai saņemtu Biodyvin apstiprinājuma zīmogu.

    
          
  • Domaine Louis Chenu

    Louis Chenu Père & Filles ir ģimenes vīna darītava Savigny-les-Beaune, Burgundijā. Kas strādā ar vīnogulāju un ražo vīnu jau piecas paaudzes. Šis vīns ir ģimenes sastāvdaļa, kas viņiem ir ļoti dārga. Pirmās vīna dārzu zemes 1914. gadā nopirka Luijs Čenu, un šodien ar sievas un meitu palīdzību to apstrādā lielais mazdēls Luijs Čenu. Viņi pastāvīgi apzinās, cik svarīgi ir cienīt vīna dārzu, vīna kvalitāti un sirsnīgi sagaidīt klientus, kuri apmeklē viņu pagrabus. Džuljeta un Kerolīna vairākus gadus strādā komandā, lai stiprinātu un uzlabotu vīnu kvalitāti.

  • Domaine M&S Bouchet

    Metjē un Sylvanie Bouchet dzīvo Montreuil-Bellay, Château-Gaillard domēnā. 1990. gadā pārņēmām ģimenes vīna dārzu, turpinot Metjē tēva Fransuā Bušē mantojumā praktizēto metodi: Bio-dynamie. Šajā metodē tiek izmantotas nevis sintētiskas ķīmiskas vielas, bet gan preparāti, kuru pamatā ir augi, minerāli un organiskās vielas, kuri tiek baroti un pēc tam pulverizēti, lai stimulētu augsnes dzīvi un mudinātu augu pēc iespējas vairāk izmantot savus resursus, dziļi teruārā. Ja nepieciešams, cīnās ar slimībām ar tādiem produktiem kā sēra pulveris vai Bordo maisījums, kas pastiprināts ar zāļu tējām (nātru vītolu vai kosu). Metodes grūtības ir atrast līdzsvaru starp auga vajadzībām un ražas kvalitāti. Vīni tiek vinificēti tufo pagrabos, vīni tiek izturēti vismaz 18 mēnešus vecās ozolkoka mucās, kas dod papildu darbu, bet ļauj dabiskajiem elementiem iedarboties uz vīniem, neizmantojot ķīmiju. Tādēļ Cabernet Franc, Chenin un Grolleau īpašumā tiek vinificēti un iepildīti pudelēs, un tos pārdod kā "vin de France", kas pēc likuma ļauj terroir un vīndaru autentiskumam brīvi izpausties. Domēns pilnībā tiek kultivēts Bio-dynamie ar Ecocert sertifikātu. Viņiem ir prieks dzīvot gadalaiku ritmā, saglabātā vidē, dabas un dzīvnieku ieskautā vidē, gatavojot vīnus to baudītājiem, kas tos garšo, harmonijā ar dabu pat tad, ja daži gadi ir mazāk viegli nekā citi.

  • DUNA Brewery

    Duna ir neatkarīga, mazā alus darītava Kuldīgā, ko radījuši alus un garšu profesionāļi. Mēs apvienojam senas zināšanas alus brūvēšanā ar pieredzi dažādu mūsdienu garšu veidošanā, lai radītu to, ar ko paši lepojamies: līdzsvaru garšā, izmantojot augstvērtīgas izejvielas, meistarību receptēs un jaunu skatījumu uz alus tradīciju.

  • Duncan Taylor

    Vairāk nekā 80 gadus pēc uzņēmuma pirmās reģistrācijas Duncan Taylor Scotch Whisky tiek atzīts par globālu skatuves kā vienu no novatoriskākajiem un dinamiskākajiem viskija uzņēmumiem un kas turpinājis darboties kā cienījams viskija tirgotājs, blenderis, pudeļu pildītājs un mucas brokeris. Vairāku godalgoto apbalvojumu uzvarētāju uzņēmumu, kas ieguvis reputāciju, kā glabātāji vienai no lielākajām privātajām kolekcijām, kas sastāv no dažiem pasaules pieprasītākajiem viskijiem.

  • Elemart Robion

    Laika gaitā īpašumu uzbūvi ir vadījušas trīs galvenās vērtības, saņemot, bagātinot un pārraidot. Katrīnas un Tjerī Robiona izveidotais, tagad uzticēts viņu bērniem, un šīs vērtības padara Elemart Robion šampanieti par acīmredzami organisku un dabiski izcilu.

  • Fabien Jouves

    Fabiens JOUVES nāk no vecas zemnieku ģimenes Causse. Viņš kļuva par vīndari 2006. gadā, izveidojot Mas del Périé Cahors augstākajās nogāzēs. Malbec ir karalisko vīnogu šķirne. Sakarā ar īpašumu atrašanās vietu Quercy un Cahors kalnu teruāru krustojumā, zemes gabala izvēle bija acīmredzama, lai izteiktu Malbec dažādos aspektus. Šo terroir izteiksmi pastiprina bioloģiski dinamiska lauksaimniecība, kas ciena dzīvi, augu, cilvēku un viņa vidi. Vīnogu vīndarīšana pagrabā tiek veikta dabiski, bez dažādām vīna piedevām, līdz tā izturēšanai betona un koka mucās, atbilstoši personībai.

  • Famille Delouvin

    Viņu 7,25 hektāru lielais vīna dārzs ir apstādīts Cru de Vandières, Marnas ielejas centrā: stipra vīnu izcelsme un identitāte, kas izgatavoti tikai no viņu ražotajām vīnogām (bez pirkuma). 36 īpašuma zemes gabali, galvenokārt vecie vīnogulāji, atrodas nogāzēs ar dienvidu / dienvidaustrumu atsegumu un novietoti uz augsnes mozaīkas: māla-kaļķakmens, krīta, smilšu, mālu. Tik daudz dažādības, viņu teruāra sarežģītības paraksts. Starp vīnogu šķirnēm valda Meunier, kurai viņi veltā visu kaisli un uzticību. Daži vīnogulāji ļauj iegūt arī no Chardonnay vīnogas tās kvintesenci Marnas ielejā, kā arī 3 laukimi ar Pinot Noir, Pinot Gris, Pinot Blanc un Petit Meslier. Vīna dārzā pragmatisms ir būtisks. Katrs sižets ir unikāls, tāpēc ir ļoti svarīgi, lai varētu rēķināties ar novērojumiem. Dāsna pieredzes nodošana tiek veikta no tēva uz dēlu, bet arī komandas ietvaros, jo īpašuma darbinieki Arnaud un Catherine pēc tēva pēctecības uzkrāj 60 gadu pieredzi. Mūsu pieeja ir vīnkopis, un tās mērķis ir būt vienkārša: cieņa pret dzīvajiem un augsni, Grands Vins de Champagne ilgtspējīga attīstība. Vīna dārzā nav herbicīdu, nav arī dziļu aršanu, bet virszemes apstrāde un spontāna dabīgā zāle atklāj lielu bioloģisko daudzveidību viņu zemes gabalos. Nav insekticīdu, nav pretpuves. Augsnes mikrobioloģiskās dzīves veicināšanai nav ķīmisku mēslošanas līdzekļu, bet 12 mēnešus tie tiek kompostēti ar aitu kūtsmēsliem. Veco vīnogulāju saglabāšana ar iepriekšējo paaudžu masveida atlasi. Īsa atzarošana, lai pasargātu vīnogulājus no pārmērīgas ražas, kas negatīvi ietekmētu vīnogu kvalitāti un vīnogulāju izturību.

  • Feudo Luparello

    Feudo Luparello saknes meklējamas tālās Itālijas zemēs dienvidos, kur senā lauksaimniecības tradīcija satikās un apprecējās ar izcilas un cēlas vietējās ģimenes aizraušanos. Pateicoties ģimenes gudrībai un neatlaidībai, kuras pirmsākumi meklējami senos laikos, dinastija pēc dinastijas ir uzticēta vīna dārziem labāko audzētāju aprūpē, kuri līdz mūsdienām ir spējuši kopt un audzēt cēlās vīnogas, saglabājot uzvārds. Sicīlijas dienvidaustrumos nesalīdzināmā enogastronomiskā mantojuma zemi raksturo dziļas vīna tradīcijas, kuras ietekmē unikāli klimatiskie apstākļi un aromātu un garšu kopums, kas padara to īpaši mīlētu. 

  • Follador

    Kopš 1769. gada, kad Džovanni Folladors saņēma Venēcijas Doge Alvise IVº Mocenigo vīna kvalitātes balvu, Follador ģimene pazemīgi turpināja savu aizraušanos, nosakot standartu itāļu vīniem, kas gatavoti ar lielu rūpību un uzticību. Džanfranko Folladors, Džovanni pēcnācējs, ir bijis atbildīgs par vīna darītavas virzību uz dzirkstošajiem vīniem. Kā viena no sākotnējām ģimenēm Valdobbiadene apgabalā, kas pārcēlās uz dzirkstošo arēnu, Gianfranco kopā ar sievu Italia turpināja kvalitātes, aizraušanās un izcilu vīna darīšanas tradīciju. Follador’s Prosecco līnijas ir lielisku dzirkstošo vīnu rakstura iezīme. Piedāvājot smalkus, noturīgus burbuļus, pilnīgu garšu un smalku, sausu garšu, tie ir izcilu vīna darīšanas prasmju rezultāts, kas nodotas vairāk nekā 2 gadsimtu garumā.

  • Hunter Laing

    Dibināta 1949. gadā Glasgovā. Tā kā Laingu ģimene skotu viskija biznesā darbojas vairāk nekā trīs paaudzes, uzņēmums ir ieguvis ne tikai lielu pieredzi, bet, tikpat svarīgi, milzīgus krājumus dažos no vispieprasītākajiem viskijiem Skotijā. 

  • La Guita

    Zīmola "La Guita" izcelsme ir no tā dibinātāja Domingo Pérez Marín anekdote. Ikreiz, kad kāds vērsās pie viņa, lai nopirktu vīna darītavā “manzanilla”, viņš vienmēr jautāja: “Vai jums ir “ guita ”? Atsaucoties uz to, vai pircējs ir atnesis naudu. Tā laika gaitā cilvēki sāka saukt vīna darītavu "La Guita". 1908. gadā, lai vēlreiz apstiprinātu zīmolu, tas tika iekļauts reģistrā un katrai pudelei tika pievienots auklas gabals.

  • Le Ballon

    Šīs trīs kupāžas, sarkanos, sārtos un baltos, vintažas izveidoja neatkarīgs vīnkopis, kas atrodas Langedokā, Pays d'Oc. Darbs, ko īpašums veic vīnogulājos, it īpaši augsnē, dod priekšroku vīniem uz augļiem, garšīgiem un alkatīgiem, ko dzert jaunībā.

  • Leo Alzinger

    Darbs ar rokām un vīnogu audzēšana stāvās nogāzēs skarbās augsnēs ir šīs ģimenes pamatprincipi. Mēs pastāvīgi cenšamies iegūt savu individuālo vīna dārzu būtību, lai atklātu katra unikālā vīna raksturu. Septiņdesmito gadu vidū Leo Alzingers vecākais mantoja vīna darītavu no savas ģimenes, kas tajā laikā novāktās vīnogas pārdeva Loibenas Dinstlgut. 1983. gadā Leo vecākais nolēma pats uzņemties vīna ražošanu un tirdzniecību. Šī vērienīgā darbība deva Leo senioram iespēju attīstīt savu personīgo vīndarības stilu. Stils, kas līdz šai dienai gandrīz nav mainījies. Precizitāte, skaidrība, tiešums, elegance un dzīvīgums ir tikai dažas no īpašībām, kas saistītas ar vīniem kopš viņa karjeras sākuma. Būtisks faktors, kas veicināja viņa agrīnos panākumus, bija viņa vīna dārzu ideālā atrašanās Wachau reģiona austrumos. Leo Alzingers vecākais kopš tā laika ir nodevis īpašumu dēlam, lai gan viņš joprojām aktīvi strādā vīna dārzos un uztur Wachau reģiona atšķirīgās akmens sienas.

  • Les Vignerons D’Estézargues

    Les Vignerons D ’Estézargues ir kooperatīvs nelielā Estézargues pilsētā, kas atrodas netālu no Aviņonas. Les Vignerons D’Estézargues ir patiesi unikāls vīna pasaulē. Visā Francijā kooperatīvam joprojām ir ļoti liela nozīme vīna ražošanā un pārdošanā. Kooperatori saņem vīnogas no biedriem un pēc tam no tiem gatavo vīnu, šis vīns tiek gatavots lielās partijās, un vīnogas no daudziem dažādiem vīna dārziem tiek kopā vinificētas, galvenā uzmanība tiek pievērsta vīna ražošanai lielā daudzumā. Les Vignerons D ’Estézargues izmanto principiāli atšķirīgu pieeju. Sākot ar 1995. gadu desmit dažādi vīna ražotāji no šīs kooperācijā sāka atsevišķi ražot savu vīnu un no labākajiem vīnogulājiem gatavot atsevišķus cuvée. Les Vignerons D ’Estézargues sāka praktizēt dabisku vīndarību. Iespējams, ka viens no vienīgajiem kooperatīviem pasaulē, kas to dara, Les Vignerons D ’Estézargues vīndarīšanas procesā vīnogām neizmanto nekādus raugus, filtrēšanu, dzidrināšanu un fermentus. Maikls Trebilons ir viens no vīriešiem aiz Les Vignerons D ’Estézargues, viņš audzē Domaine les Genestas augļus un Deniss Dešamps gatavo vīnu, un viņu centienus atzinīgi novērtējuši vīna cienītāji un kritiķi visā pasaulē.

  • Marc Hebrart

    Marcs Hebrarts gatavo šampaniešus kopš 1964. gada Mareilā pie Ajas un viņa dēls Žans Pols no 19 gadu vecuma 1983. gadā, pārņemot to 1997. gadā. Īpašums ir piešķirts 14 hektāriem vīnogulāju, kuru vidējais vecums ir 28 gadi. , izkaisīts pa 65 zemes gabaliem 75% Pinot Noir Mareuil sur Aÿ, Avenay, Bisseuil, Mutigny un Aÿ, ar 25% Chardonnay no Chouilly un Oiry. Neviens Meunier neizmantoja. Visai vīnogulāji tiek vinificēti atsevišķi, galvenokārt nerūsējošā tērauda, ar nelielu mucu fermentāciju kopš 2004. gada. Šampanietis Marks Hebrarts ir daļa no Tresor kluba. Klubā Trésors ietilpst 28 amatnieku vīna ražotāji, kas izvēlēti no Šampanieša reģiona izcilākajām vietām un katrs no kuriem ir atzīti par sava darba kvalitāti. Katrs šampanietis tiek pakļauts divām aklām degustācijām (vienreiz negāzēta vīna stadijā pirms iepildīšanas pudelēs un atkal pēc 3 gadu izturēšanas pudelē), ko organizē kaislīgu un izcilu vīndarītāju un vīna ražotāju grupa. Šampanietis Marks Hebrarts ir daļa no šampanieša Les artisans. Artisan Vigneron ir brīvs, neatkarīgs un kaislīgs cilvēks, kurš, pateicoties savām zināšanām un kompetencei, atklās labāko no sava teruāra. Viņiem nozīmīgi jēdzieni ir “pacietība” un “laiks”. Būt vīndarim ir dzīves izvēle. Šī profesija ir aizraujoša, prasīga, dabai tuva, ļaujot izgatavot vīnu, kura pamatā ir plaši teruāri, no dažādu zemes apgabalu mozaīkas.

  • Marotti Campi

    Vīna darītava tika uzcelta 1999. gadā. Tā ir moderna iekārta, kas mums palīdz optimizēt katru vīna pagatavošanas un izturēšanas posmu un uzturēt apkārtējo vidi tīru. Šeit tiek vinificētas tikai viņu pašu vīnogas. Izmanto pneimatisko presi, kur ar rokām vāktās vīnogas tiek maigi sasmalcinātas, nesasmalcinot sēklas un citas cietās daļas. Baltvīniem tiek izmantota reducējošus paņēmienus, lai saglabātu dinamisko, svaigo šķirnes vīnogu raksturu, ražas novākšanas laikā izmanto sauso ledu un vīna darītavā esošo azotu, lai pazeminātu vīnogu temperatūru un mazinātu garšu oksidāciju. Zem vīna darītavas tika uzbūvēts pazemes pagrabu, kur glabājas franču ozolkoka mucas, ko izmanto dažu vīnu izturēšanai. Pudeles tiek glabātas vīna darītavas augšējā stāva noliktavā, kur ir kontrolēta temperatūra, nodrošinot optimālus izturēšanas apstākļus. 

  • Massandra

    Masandras vīni, kas ražoti no vīnogulājiem, kas stiepjas gandrīz visā Krimas dienvidu krasta garumā, aptver milzīgu saldo vīnu stilu klāstu, sākot no Šerija līdz Madeirai, no ostas līdz Marsalai, kā arī Tokajiem un Muskatiem. Vīna tradīcija izgatavošana Krimā atgriežas 19. gadsimta sākumā - viena ārkārtīgi bagāta vīra aizraušanās ar vīnu rezultāts. Laikam bagātāks nekā paši cari, Mihails Vorontsovs neskaitīja izdevumus, cenšoties apmierināt savas negausīgās slāpes pēc laba vīna. Šajā nolūkā, viņš ieveda un iestādīja neskaitāmus vīnogulāju veidus no Rietumeiropas, un no tiem viņam izdevās izgatavot vairākus veiksmīgus vīnus.

    1894. gadā, mudināts uz Voronstova panākumiem šajā reģionā, cars Nikolajs II nolēma tur uzcelt savu vīna darītavu. Tas bija milzīgs darbs. Darbs pie pagrabiem ilga trīs gadus, kad kalnrači dziļi ierakās kalna nogāzē, lai izveidotu labirintu no 21 tuneļa (katrs garāks par 150 metriem), kas līdz šai dienai ierindojas starp izcilākajiem pagrabiem pasaulē. Ģeniāls inženiertehniskais varoņdarbs (rūpīgi novietotu gaisa vārpstu sērija nodrošina pastāvīgu vēsu temperatūru un svaiga avota ūdens dabisko mitrumu 90–95%), pagrabi ir arī ārkārtīgi cieti un spēcīgi - kad vardarbīgas zemestrīces nodarīja plašu postījumu reģionā 1920. gadā Massandras pagrabi bija pilnīgi nesabojāti.

    Lai pārliecinātos, ka viņa vīni ir vislabākie, cars vīndarītavas ražošanas pārraudzībai izmantoja princi Levu Sergerviču Golicinu. Ļoti veiksmīgs vīndaris Golicins nodevās reģionam vislabāk piemēroto vīnu izstrādei, un tieši šie paši vīni šodien nosaka Massandra produkciju. Golicinam piemita arī ārkārtējs talants sajaukt vīnus, un viņa "darbi" ir leģendāri. Tomēr viņa pierakstu kārtošana nebija tik konsekventa, un viņš aiznesa kapā daudzu savu lielāko maisījumu receptes. Līdz šai dienai neviens īsti nezina, kā viņš gatavoja savus leģendāros "Honey of Altae Pastures" un "Seventh Heaven" vīnus (lai gan pēc ilgiem eksperimentiem vīna darītava uzskata, ka tā beidzot ir atlauzusi pēdējo noslēpumu un grasās atbrīvot tā atdzimšanu).

  • Mee Godard

    Vīndare Mee Godard ir dzimusi Dienvidkorejā pie lauksaimniekiem, deviņu mēnešu vecumā viņu adoptēja franču pāris. Viņa ieguva izglītību Francijā un pēc tam devās uz ASV, kur Oregonas štata universitātē ieguva bakalaura grādu bioķīmijā, specializējoties vīna zinātnē. Pēc tam universitāte viņu pieņēma maģistrantūrā, kur viņa ieņēma asistentes lomu pētnieciskajā darbā Pārtikas zinātnes un tehnoloģijas katedrā, studējot polifenolus, augu fizioloģiju un mazliet vīnkopību. Pēc tam viņa atgriezās mājās Francijā un devās uz Monpeljē, lai veiktu Diplome Nacional d'Oenologue. Mee Godard nav uzaugusi vīna darīšanas ģimenē, tāpēc viņai bija jāizveido pašai savs ceļš. Viņa devās uz Burgundiju, stažējās Maison Chanson, Domaines des Comtes Lafon un Corton André. Viņa ieguva darbu, pārdodot vīndarības produktus, strādājot Šampaņā, un pēc tam 2013. gada sākumā beidzot atrada piecus Beaujolais hektārus (12 akriem), kurus varēja saukt par saviem. Beaujolais reģionu viņa atklāja vīna degustācijas braucienā ar draugiem, kur bija pārsteigta par tās kvalitāti. Skaisti vīni, skaista atmosfēra un skaista ainava. Acīmredzot šī bija laba kombinācija. Pateicoties kontaktiem, kas tika izveidoti, pildot Oenologues de France reģiona Bourgogne-Franche-Comté viceprezidentes amatu, Mee ieguva 1,7 ha (4,2 akriem) Morgon, Côte du Py, 2,3 ha (5,7 akriem) Morgon, Corcelette, un 1 ha (2,5 akriem) Morgonas, Grand Cru vīna dārzus. Jau no paša sākuma viņa sāka strādāt pēc lutte raisonné-mesured kontroles principiem, bet jau 2016. gadā viņa sāka strādāt organiski, atbrīvojoties no herbicīdiem un 2017. gadā neizmantojot mehānisko augsnes apstrādi. Ilgtermiņa mērķis ir ieviest biodinamisko praksi vīna dārzā. Raža no šiem vecajiem vīnogulājiem ir maza. Vīnogas tiek lasītas ar rokām, šķirotas ar rokām, un, atkarībā no vīnogu ražas, viņa apmēram divas trešdaļas fermentē ar ķekariem. Viņus trīs nedēļas macerē betona tvertnēs un pēc tam veco un jauno koka mucu maisījumā 12 līdz 18 mēnešus. Viņa ir izmēģinājusi vietējos raugus, un 2018. gadā vīni tika fermentēti apkārtējā vidē esošiem raugu pied de cuve(izmantojot dabisko vīna dārza raugu). Bet tas, viņa piebilst, ne vienmēr darbojas. Līdz 2017. gadam viņa pati pārvaldīja visu vīna dārzu, taču, tā kā viņa ir ieguvusi papildus zemes gabalu, viņai bija vajadzīgs vēl kāds, kurš palīdzētu uz nepilnu laiku.

  • Monluc

    Monlukas pils ir izcila vieta, kas atrodas Saint-Puy dominējošajā daļā. Tā tika uzcelta uz 13. gadsimta pils paliekām. Tā bija maršala Blaise de Monluc tēva māja. Šī pils ir izturējusi laiku un iebrukumus neatkarīgi no tā, vai tas bija meroviešu un karolingu valdīšanas centrā, vai arī Anglijas karaļa kampaņas laikā.

  • Monte Tondo

    Soave kalnos vīndaris Gino Magnabosko kopā ar ģimeni turpina dāvāto tradīciju, kas jau ir aizraušanās. Intensīva smarža, sausa un svaiga garša ir monte tondo vīnu īpašības, kuras ir grūti aizmirst. Magnabosco ģimene ir vērīga pret jebkādiem jauniem uzlabojumiem vīnogu ražošanas tehnoloģijās, kas paredzētas soave un valpolicellai, lai vienmēr garantētu vislabākās kvalitātes vīnu, kas pārstāvētu apgabalu, kurā tas tiek ražots.

  • Muralia

    Muralia: 14 hektāri vīnogulāju Toskānas Maremmā. Klusums, lauku miers un neaizmirstami saulrieti ir vīna darītavas rāmis. Saimnieki Siāra un Stefano Kasali to visu iemīlēja 1997. gadā un pārvērta šo mīlestību par savas dzīves piedzīvojumu, skaidri domājot par vīna pagatavošanu, kas vienkārši interpretētu zemes dāvanas. Muralia ir balstīta uz aizraušanos, zināšanām, cieņu pret tradicionālajām un reālajām vērtībām.

  • Plaimont

    Atrodas Francijas dienvidrietumu centrā, izplešas pār unikāli bagātu teruāru no Pireneju kalnu pakājes līdz Gaskoņas kalniem. Plaimont grupa ir trīs vīna darītavu apvienības rezultāts, kas 1979. gadā apvienoja savus iniciāļus (PL Plaisance, AI Aignan un MONT Saint-Mont), lai izveidotu šo līderi dienvidrietumu vīnos, kas ražo 40 miljonus pudeles gadā. 1999. gadā Plaimont, kam pievienojušies pagrabi Condom un Crouseilles, pārstāv 98% no Saint Mont apelācijas, aptuveni pusi no Madiran un Pacherenc-du-Vic-Bilh AOC, kā arī Côtes-de-Gascogne IGP. 

  • Purity Vodka Distillery

    Amatniecība

    Purity degvīna rūpnīca atrodas 13. gadsimta Ellinges pilī Zviedrijas dienvidos. Ražošanas process ir tāds, kā degvīns tiek gatavots gadsimtiem ilgi - vecmodīgi, izmantojot vietējās organiskās sastāvdaļas un mīkstu, tīru ūdeni no apkārtējās zemes. Destilācijas meistars Stefans Magnussons vairāk nekā 10 gadus ir centies destilācijas procesu uzlabot, tā, lai katrs produkts būtu unikāls garšā un gludumā.

    Organiskās sastāvdaļas

    Purity degvīns ir viens no nedaudzajiem degvīniem un viens no pirmajiem pasaulē, kas var lepoties ar sertificētu organisko klasifikāciju.

    Tas nozīmē, ka galvenās sastāvdaļas - zviedru kvieši un iesala mieži - tiek rūpīgi atlasīti bez jebkādas ķīmiskas audzēšanas vai apstrādes. Viņi uzskata, ka organisks nozīmē daudz labāks degvīns garšā un arī labāks videi. Vairākkārt uzvarējuši kategorijā “Gada labākais degvīns”, starptautiskie tiesneši, šķiet, piekrīt viņu metodēm.

    Lēna destilēšana

    Atšķirībā no vairuma komerciālo spirta rūpnīcu, kurās izmanto ierobežotu, paātrinātu procesu, Purity stipro alkoholisko dzērienu sirds tiek destilēts vairākas reizes (34 un 51), lēnām un viegli sasildot sastāvdaļas. Šīs garās, zemas temperatūras destilācijas rezultātā visas maisījuma garšas tiek izvirzītas priekšplānā, un galaprodukta gludums nav salīdzināms.

    Vara maģija

    Visi stiprie alkoholiskie dzērieni ir destilēti pēc pasūtījuma izgatavotā 600 litru vara destilātos. Garša destilācijas laikā var reaģēt molekulāri, radot maisījumu, kas vienkārši garšo labāk nekā jebkurš cits materiāls.

  • Silvano Follador

    Pabeidzot vidusskolu, divi brāļi un māsas nolēma turpināt tēva vectēva darbību, kurš nomira 1999. gadā. Viņu sākotnējie 2 hektāri zemesvīnogulājiem (no kuriem 1,5 - Cartizze apakšapgabalā) vēlāk tika pievienoti vēl 2 hektāri. Mantots no viņumātes vectēva. Visa šī zeme ir piemērota Prosecco vīnogulāju audzēšanai. Ievērojot auga dabisko fizioloģiju, kā arī augsnes auglību un mikrobu dzīvi, ir nodrošināta aromātiskāku vīnogu attīstība. Ļaujot vīniem spontāni rūgt, tie ir atgriezuši to patiesos šķirnes aromātus ar minerālvielām, kas atrodamas augsnē. Dzidrināšana (ar bentonītu tikai tad, kad tas absolūti nepieciešams) tiek samazināts līdz minimumam un pirms sekundārās fermentācijas netiek filtrēts, gala noslēgumāgarša ir īsta un pilnīgāka. Vecāku palīdzība un atbalsts viņu lēmumu pieņemšanā un ikdienas darbā gadu gaitā ir koncentrējušies uz pēc iespējas dabīgāku vīnu iegūšanu, tomēr nenoliedzot tos procesus, kas ir nepieciešami, lai garantētu viņu precīzu, skaidru un izsmalcinātu izteiksmi.

  • Tenuta i Gelsi

    Tenuta i Gelsi tika dibināta 2003. gadā, lai uzlabotu ģimenes vīnkopības mantojumu, tas ir viens no visizteiktākajiem Bazilikatas stūriem dabas un ainavas skaistumiem. Tas ir nosaukts par godu gadsimtiem seniem "Mulberry" kokiem, kas atrodas pa ceļam uz muižu. Tie stādīti tā augļu ražai, bet galvenokārt lapām, ko izmanto, lai barotu sešdesmitajos gados tajā pašā īpašumā audzēto zīdtārpiņu. Atrodas Rionero in Vulture Potencas provincē, Monticchio Bagni ciematā, akmens metiena attālumā no slavenajiem vulkāniskās izcelsmes ezeriem un no avotiem, no kuriem nāk daži no Bel Paese visaugstāk novērtētajiem minerālūdeņiem un zemu minerālvielu ūdeņiem. Tas ir Vulture slīpums, no kura paveras skats uz Ofanto ieleju aptuveni 450 metru augstumā, kur sārmainā (sodiokālija) pleistocēna vulkāna nogulsnes, kas sastāv no viegli maināmiem piroklastītiem un lavas, ir radījušas tumšas koluviālās nogulsnes, kas sajauktas ar jau esošām nogulsnētām mālainām smilšainām augsnēm. Šeit Ruggiero Potito ar ģimenes palīdzību stingri ticēja savas zemes spējai dot nenovērtējamus augļus. Vīna dārzs, kas vienmēr ir bijis neapstrīdams šo zemju varonis, kopš pusaudža gadiem ir bijusi viņa aizraušanās, dodot dzīvību uzņēmumam, kura galvenais mērķis ir piešķirt pareizo vērtību šai lielajai un senajai vīnkopībai. "Mēs daudz redzam savā vissvarīgākajā vīnogu šķirnē Aglianico del Vulture, introvertu, kašķīgu, bezkaunīgu, bet laika gaitā spējīgu arī uz lielu saldumu un delikatesi". Ar šiem vārdiem Rugjiero Potito raksturo attiecības, kas viņam ir ar savu vēsturi un savas zemes vīnkopību.

  • Vignobles Marie Maria

    Atgriešanās pie Madiran vīnu izcelsmes. Vignobles Maria Maria mērķis ir atbrīvot Madiran vīnu tēlu no viņu arhetipiem (koncentrācija, spēks), lai iemiesotu labāko, ko apelācija piedāvā: svaigumu un līdzsvaru. Šīs pieejas sākumā neliela vīnkopju grupa no Cave de Crouseilles izveidoja dažas kupāžas, lai (atkārtoti) atklātu apelācijas vīnus. Marija Marija ir dzimusi no lielas vēlmes: turpināt darbu, turpināt atklāt izcila teruāra smalkumus: Madiran sarkaniem vīniem un Pacherenc du Vic-Bilh baltvīnos.

  • Villa Barcaroli

    Šis senais uzņēmums atrodas ražošanas apgabalā, kas vienmēr ir bijis veltīts vīnogulāju audzēšanai, ar tādiem reprezentatīviem un ikoniskiem vīnogulājiem kā Montepulciano un Trebbiano. Tas atrodas tieši pie Controguerra pilsētas. Vieta, kas iegremdēta vīna dārzos, ir tipiska 17. gadsimta lauku villa, kurā vēl šodien 1954. gada Montepulciano pudeles tiek turētas lieliskā stāvoklī. Sortimentā esošie vīni Montepulciano Riserva DOC, Montepulciano DOC un Trebbiano DOC ir ideāla šīs vērtīgās teritorijas izpausme.

Settings

Share

Menu

Create a free account to save loved items.

Ielogoties