Atklājiet pilnīgi unikālas Dienvidrietumu franču teruāra vīnogu šķirnes. Katra vīnogu šķirne tiek novākta fenola brieduma stadijā un tiek vinificēta atsevišķi saskaņā ar tehniskajām specifikācijām, kas reglamentē bioloģiskā vīna ražošanu. Pēc 48 stundu iepriekšējas fermentācijas ar vīnogu mizu, saskares laikā ekstrakcija galvenokārt notiek ar maigu vīna pārsūknēšanas palīdzību, apvienojumā ar vāciņa notriekšanu un atdalīšanu. Rūgšanas laikā iegūtais oglekļa dioksīds izraisa vīnogu cieto vielu (miziņu, sēklu, kātu) celšanos, veidojot vāciņu, kas peld uz vīna. Temperatūras tiek stingri kontrolētas visā vīna fermentācijas procesā, sākot no 22 °C un līdz beigām paaugstinoties līdz 26 °C. Atklāts, izteiksmīgs aromāts. Elastīgs garšā ar noturīgiem augļiem, kas papildināti ar elegantiem, noapaļotiem tanīniem. Aromātiskais svaigums un elegantā tanīna struktūra dod iespēju šo vīnu baudīt arī ar balto gaļu vai pasakainu maiga siera izlasi.