Vīns sastāv no 100% Sangiovese vīnogām. Vīna dārza izvietojums ir virzienā uz dienvidiem, kā arī ausgnes atrašanās vieta ir 430 metrus voirs jūras līmeņa. Augsni raksturo kā mālainu, smilšainu ar kaļķakmens un fosiliju piemaisījumiem. Pēc vīnogu novākšanas un presēšanas notiek fermentācijas periods betona tvertnēs. Pēc tam seko nogatavināšana 15 mēnešu garumā franču ozolkoka mucās. Pudeļu pildīšana norisinās 18 mēnešus pēc ražas novākšanas. Vīns pilveidošanās un noslīpēšanās periods ilgst līdz pat 30 mēnešiem. Dziļa granāta krāsa ar bagātīgu ķiršu, kaltētu garšaugu, saldā ozola, garšvielu, melnās tējas un grauzdētu mandeļu garšu. Gan intensīva, gan sarežģīta garša ir spēcīga, taču izsmalcināta ar garu noskaņu. Crescendo ir liels uzglabāšanas potenciāls.
Ieguvis 94 punktus no 100 Decanter.
Pievienojam dažus citātus par šo eksemplāru:
"Ļoti labi apstrādāta ozola nogatavināšana to ir mīkstinājusi, radot sarežģītu, noslīpētu un pikantu vīnu. Sangiovese sarkanie ķirši ir ar tumšākiem kazenes augļiem, bet tas paver zemes sēņu, brieža gaļas, garšaugu, valriekstu un jaunas ādas garšas. Tas ir vidēji stiprs, taču esmu pārsteigts, kad paskatos uz etiķeti, un atklāju, ka tajā ir 15% alkohola. Tomēr tas to ļoti labi pārnēsā, ar garu apdari, kurā dominē pikantums." - Decanter
"Sarkani ķirši uz šī vīna un mitra āda. Stingrāks, cīpslaināks un garšīgāks nekā Mastio. Sāļi, pikanti grauzdētas sēnes un liellopa gaļas notis. Burvīgi zemi, sausi tanīni. Man patiktu ragu ar šo. 15% alkohols ir izcili līdzsvarots!" - Jancis Robinsons
"Labākais itāļu sarkanvīns jūsu vasaras bārbekjū." - Forbes
Zelta medaļa- Decanter world wine awards 2016
Sudraba medaļa - Catavinum World Wine Contest (Spanien) 2013
Bronzas medaļa - Decanter world wine awards 2012
90/100 - Veronelli Guide