Mēs vienmēr esam strādājuši vīna dārzā kā ģimene — brāļi un dzīvesbiedri kopā — un mēs nevarējām iedomāties, ka to darītu citādi! Un tieši tā mēs strādājām pie šī 1984. gadā iestādītā Petit Manseng zemes gabala, kas ir mūsu lepnums un prieks. Mēs apgriežam, izmantojot Double Guyot sistēmu, atstājot astoņus pumpurus katram spieķim – un, kad cilvēki jautā, vai astoņi nav diezgan daudz, mēs atbildam, ka pēc tam, kad ir noņemti visi sekundārie pumpuri (atstājot tikai primāros pumpurus); un ka vīnogulāja galva ir attīrīta no visiem dzinumiem; un tā skrupuloza ķekaru retināšana ir notikusi pavasarī, no vīnogulājiem palika tikai pati labākā. Acīmredzot visi šie darbi tiek veikti ar rokām un beidzas ar secīgu selektīvu vīnogu novākšanu manuālas ražas novākšanas laikā, kas vieno visus - bērnus, brāļadēlus, brāļameitas. Ražas dienas vienmēr beidzas ap garām, neaizmirstamām maltītēm pie degoša uguns – tieši ar to arī beidzās trešās un pēdējās ārkārtas novākšanas novembra beigu diena.