Luigi Francoli
Francoli ģimene ir destilējusi alkoholu kopš 1875. gada, kad Luiss Viljamss Frankoli pirmo reizi uzstādīja destilatoru savās mājās Valtellinā. Viņa pēcteči 1951. gadā Gemnē izveidoja savu spirta rūpnīcu. Fratelli Francoli joprojām ir ģimenes īpašumā esošs un pārvaldīts uzņēmums. Francoli ģimene tradicionālos itāļu liķierus gatavo kopš 20. gadsimta 50. gadu vidus. Lai uzturētu pēc iespējas augstāku kvalitāti, ģimene izmanto dažādus infūzijas komplektus, lai iegūtu labākās dabiskās garšas. Gadu desmitu laikā Francoli ģimene ir ieguvusi slavu ar savu grapas un liķieru kvalitāti, taču, iespējams, tika novērtēta ģimenes ētiskā pieeja dabai. Pēc vairāk nekā 30 gadu darba ar citiem vietējiem uzņēmumiem un saviem iekšējiem procesiem Francoli 2006. gadā tika sertificēts kā bizness bez ietekmes uz vidi.