Purity Vodka Distillery
Amatniecība
Purity degvīna rūpnīca atrodas 13. gadsimta Ellinges pilī Zviedrijas dienvidos. Ražošanas process ir tāds, kā degvīns tiek gatavots gadsimtiem ilgi - vecmodīgi, izmantojot vietējās organiskās sastāvdaļas un mīkstu, tīru ūdeni no apkārtējās zemes. Destilācijas meistars Stefans Magnussons vairāk nekā 10 gadus ir centies destilācijas procesu uzlabot, tā, lai katrs produkts būtu unikāls garšā un gludumā.
Organiskās sastāvdaļas
Purity degvīns ir viens no nedaudzajiem degvīniem un viens no pirmajiem pasaulē, kas var lepoties ar sertificētu organisko klasifikāciju.
Tas nozīmē, ka galvenās sastāvdaļas - zviedru kvieši un iesala mieži - tiek rūpīgi atlasīti bez jebkādas ķīmiskas audzēšanas vai apstrādes. Viņi uzskata, ka organisks nozīmē daudz labāks degvīns garšā un arī labāks videi. Vairākkārt uzvarējuši kategorijā “Gada labākais degvīns”, starptautiskie tiesneši, šķiet, piekrīt viņu metodēm.
Lēna destilēšana
Atšķirībā no vairuma komerciālo spirta rūpnīcu, kurās izmanto ierobežotu, paātrinātu procesu, Purity stipro alkoholisko dzērienu sirds tiek destilēts vairākas reizes (34 un 51), lēnām un viegli sasildot sastāvdaļas. Šīs garās, zemas temperatūras destilācijas rezultātā visas maisījuma garšas tiek izvirzītas priekšplānā, un galaprodukta gludums nav salīdzināms.
Vara maģija
Visi stiprie alkoholiskie dzērieni ir destilēti pēc pasūtījuma izgatavotā 600 litru vara destilātos. Garša destilācijas laikā var reaģēt molekulāri, radot maisījumu, kas vienkārši garšo labāk nekā jebkurš cits materiāls.