Vīnogu augsnes atrašanās vieta ir 430 metrus virs jūras līmeņa, kā arī augsne ir mālaina, nedaudz smilšaina, ar kaļķakmeņu un fosiliju piemaisījumu. Pēc vīnogu novākšanas un nopresēšanas, fermentācija norisinās betona tvertnēs, kurai pēc tam seko 15 mēnešu nogatavināšana ozolkoka mucās, un rafinēšana pudelē 30 mēnešus. Intensīvi rubīnsarkanā krāsā. Nobriedušu sarkano augļu notis kopā ar kasi un kazenēm, sabalansētas ar šokolādes un saldu garšvielu notīm degunā. Bagātīgs, drosmīgs un dinamisks pēc garšas ar zīdainiem tanīniem, kas piešķir nobeigumam sarežģītību un garumu.
Šis vīns ir arī daudzu nomināciju laureāts un medaļu ieguvējs:
Zelta medaļa - Concours Mondial de Bruxelles 2013
Sudraba medaļa - Decanter world wine awards 2013
Zelta medaļa - Catavinum World Wine Contest (Spain) 2013