Apburošs dzirkstošais vīns, kas pēc garšas ir svaigs un mundrs, Millesimato gaiši, tomēr izcili rozā krāsā, labi strukturēts un ilgstošs, izgatavots no Glera vīnogām ar 10% Pinot Nero. Vīnus iegūst no vīnogām, kuras ir sasaldētas saskaņā ar Gianfranco Follador Method®, fermentējot tērauda tvertnēs kontrolētā temperatūrā. Pinot Nero ražo, izmantojot vinifikāciju “uz miziņām” saskaņā ar noteikumiem. Sekundārā fermentācija notiek autoklāvos ar Martinotti-Charmat metodi ar vienmērīgu fermentāciju un vismaz divus mēnešus uz raugiem 0 ° C temperatūrā. Tam ir intensīvs augļu, īpaši ābolu un balto persiku, aromāts, ar patīkamām sarkano augļu, kazenēm, meža zemenēm un upenēm. Tas ir lielisks papildinājums jebkuram aperitīvam un interesants, ja to apvieno ar gaļas uzkodām un nobriedušiem sieriem.