Šis Millesimato Extra Brut ir labi strukturēts, harmonisks vīns, kas, pateicoties vīna dārzu augsnes īpaši mālainām un krīta īpašībām, piedāvā spēcīgas minerālvielu notis. Novērtēts par smalko, dinamisko un patīkami sauso garšu, pateicoties tam ka nav vīnā nav cukura atlikuma, kas raksturo šo konkrēto spumante kategoriju. Vīns, kas iemieso reģiona izcilību, un to neapšaubāmi novērtēs tie, kas mīl sausu vīnu, kā arī tie, kuru garšas vairāk orientētas uz īpaši sausiem dzirkstošajiem vīniem.Salmu dzeltenā krāsa ar laima zaļo atspulgu. Īpaši smalki pērļaini burbuļi. Intensīvas zaļo ābolu, bumbieru, laima, svaigu ziedu un citrusaugļu notis. Baltu augļu notis piešķir īpaši maigu garšu un paaugstinātu smalkumu. Labi strukturēts un harmonisks aromāts ar spēcīgu sulīgumu. Ideāls visas maltītes laikā. Lieliski piemērots grilētām zivīm.Dzirkstošā vīna darīšanas metode: Charmat metode. Pēc 12-18 stundu macerācijas, dzirkstošo vīnu rada 30 dienu gara otrā fermentācija nerūsējošā tērauda tvertnēs 15-18 °C temperatūrā un pēc tam 120 dienu nogatavināšana nulles grādu temperatūrā.Vīnogas: 95% Glera - 5% Chardonnay.Augsne: Māla, krīta.Šampanieša un dzirkstošo vīnu pasaules čempionāts 2020, vissvarīgākās starptautiskās šampanieša un dzirkstošo vīnu sacensības, izrādījās triumfs, piedaloties Valdobbiadene Prosecco Sup. D.O.C.G. Millesimato Extra Brut 2019 piešķīra sudraba medaļu. Šis vīns ar savu smalko, dinamisko un patīkami sauso garšu iemieso Valdobbiadene kalnu izcilību, kas ir UNESCO Pasaules mantojuma objekts, ar izteiktām minerālu notīm, pateicoties teruāra īpaši mālainām un krītainām īpašībām.