Marc Hebrart
Marcs Hebrarts gatavo šampaniešus kopš 1964. gada Mareilā pie Ajas un viņa dēls Žans Pols no 19 gadu vecuma 1983. gadā, pārņemot to 1997. gadā. Īpašums ir piešķirts 14 hektāriem vīnogulāju, kuru vidējais vecums ir 28 gadi. , izkaisīts pa 65 zemes gabaliem 75% Pinot Noir Mareuil sur Aÿ, Avenay, Bisseuil, Mutigny un Aÿ, ar 25% Chardonnay no Chouilly un Oiry. Neviens Meunier neizmantoja. Visai vīnogulāji tiek vinificēti atsevišķi, galvenokārt nerūsējošā tērauda, ar nelielu mucu fermentāciju kopš 2004. gada. Šampanietis Marks Hebrarts ir daļa no Tresor kluba. Klubā Trésors ietilpst 28 amatnieku vīna ražotāji, kas izvēlēti no Šampanieša reģiona izcilākajām vietām un katrs no kuriem ir atzīti par sava darba kvalitāti. Katrs šampanietis tiek pakļauts divām aklām degustācijām (vienreiz negāzēta vīna stadijā pirms iepildīšanas pudelēs un atkal pēc 3 gadu izturēšanas pudelē), ko organizē kaislīgu un izcilu vīndarītāju un vīna ražotāju grupa. Šampanietis Marks Hebrarts ir daļa no šampanieša Les artisans. Artisan Vigneron ir brīvs, neatkarīgs un kaislīgs cilvēks, kurš, pateicoties savām zināšanām un kompetencei, atklās labāko no sava teruāra. Viņiem nozīmīgi jēdzieni ir “pacietība” un “laiks”. Būt vīndarim ir dzīves izvēle. Šī profesija ir aizraujoša, prasīga, dabai tuva, ļaujot izgatavot vīnu, kura pamatā ir plaši teruāri, no dažādu zemes apgabalu mozaīkas.