Fabien Jouves vīns, kas izgatavots viņa satriecošajā vīna dārzā, kas atrodas starp Cahors un Quercy vīna reģionu kaļķakmens māla pakalniem. Viņš ir slavens visā pasaulē ar biodinamisko vīnu ražošanu, kas patiešām lepojas ar viņu unikālā terroir labākajiem atribūtiem. Attiecībā uz visiem Fabien vīniem, tajos nav filtrēšanas, ir minimāla sulfītu pievienošana un tos nedzidrina, saglabājot vīna dabīgo krāsu. Ieviešot zvaigžņu un planētu ritmus savās lauksaimniecības metodēs, augsnes kvalitāte tiek ļoti paaugstināta. Rezultātā ir vīns, kas mirdz ar savu personību.
Soif D'Aillerurs ir izgatavots no manuāli novākta vīnogu lauka maisījuma (Grenache, Clairette, Counoise, Cinsault, Muscat de Hambourg, Malbec), kas pēc tam tiek saspiesti veselos ķekaros. Fermentācija notiek milzīgās betona tvertnēs 6 mēnešus. Bez dzidrināšanas, filtrēšanas un ļoti minimāla sulfīta pievienošanas. Tas ir patiešām garšīgs izcila dabiskā sarkanvīna piemērs. Viegs sarkanvīns gan sruktūrā, gan krāsā. Tas ir ziedains un augļains.
Datu lapa
- Valsts
- Francija
- Reģions
- Cahors
Sud-Ouest
- Tips
- Sarkans
- Gads
- 2019
- Vīnogu šķirne
- Cinsault
Clairette
Counoise
Grenache
Malbec
Muscat de Hambourg
- Alkohola daudzums
- 13 %
- Tilpums
- 0,75 l
- Pasniegšanas temperatūra
- 16 - 18 °C
- Garšas profils
- Sauss
- Lauksaimniecība
- Biodinamiska
Bioloģiska